2008.03.24. 19:56

 

 

 

 

A nyomasztó és balszerencsés idők nem tartanak örökké. Hogyan léphetünk át egy új és jobb helyzetbe? A nagy nehézségek közepette apró reménysugár nyílik, ha máshogy nem, hát véletlenül. Ébernek kell lenned, hogy meglásd, gyorsnak, hogy elkapd, és eléggé eltökéltnek, hogy tegyél valamit vele. Ha hagyod, eltölt a megbánás.

 

Árnyékként tapadj a reménysugárra. Bárhová megy, kövesd. Ha bármit hajít neked kapd el.  Ha vele együtt mozogsz, felveszed a sebességét, követed, mint az árnyék, akkor könnyű megfogni.

 

Ellenben, mikor cselekszel, ne vess árnyékot. Más szóval, cselekedeteidet mentesítsd a rendetlenségtől, az elvarratlan szálaktól, hogy semmi ne kisérthessen a későbbiekben. Ez az egyik módja, hogy ne teremts újabb kellemetlen helyzeteket megadnak. Minden mozdulatod maradjon nyomtalan.

 

 

Címkék: elmélkedés

A bejegyzés trackback címe:

https://zenokossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr176398813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása