2008.03.27. 19:53

 

 

 

Kezdetben minden dolog reményteli. Előkészülünk valami újdonság indulására. Bár a szándékunk az előttünk álló pompás utazásra irányulhat, minden dolog benne van ebben a legelső pillanatban.  Ahhoz, hogy elinduljunk, döntenünk kell. El kell köteleznünk magunkat a napi gyakorlás, önmagunk mindennapos művelése mellett. Erős kapcsolatra van szükségünk a belső önvalónkkal. A külső ügyek hiábavalóak. Csupaszon és egyedül gyürkőzünk neki az élet összes nehézségének. Éppen ezért egyedül kell megformálnunk magunkból az élet legmélyebb spirituális esszenciáját tapasztaló eszközöket.

 

Amint döntöttünk minden dolog megindul felénk. A szerencsés jelek figyelése nem babonaság, hanem megerősítés. Válasz. Azt mondják, ha valaki elég elszántsággal imádkozik egy sziklához, még a szikla is életre kel. Hasonlóképpen, ha egyszer  a szellemi gyakorlás mellett döntünk, még a hegyek és a völgyek is zengik majd a célunkat.

 

 

 

 

Címkék: elmélkedés

A bejegyzés trackback címe:

https://zenokossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr116398797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása